Με επιστολή του ο Κωνσταντίνος Μπαλδεράνος που εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ, ευχαριστεί τους δημότες που τον τίμησαν με τη ψήφο τους. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μπαλδεράνος είναι σήμερα δημοτικός σύμβουλος με τη διοίκηση του Δήμου.
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Σας ευχαριστώ όλες και όλους που με τιμήσατε με την επιλογή σας και με εκλέξατε πρώτο δημοτικό σύμβουλο από το συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΥΚΗΣ -ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.
Δυστυχώς το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου μας έφερε στην 3η θέση για μόλις 40 ψήφους. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα μας στεναχωρεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας απογοητεύει. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννη Θεοδωρακόπουλο καθώς και όλους τους άξιους συνυποψήφιους μου παλιούς και νέους, που έχουν όραμα για την πόλη μας και διάθεση για προσφορά.
Όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έπαψα ποτέ να βρίσκομαι κοντά στο δημότη, αντιμετωπίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τα καθημερινά προβλήματά του. Με αυτή την έμπνευση τη δύναμη και τη θέληση συνεχίζω… ανταποδίδοντας δημιουργικά την αναγνώριση και την αγάπη σας.