¨Εργα γνήσιας καλλιτεχνικής έκφρασης προσέφεραν στο φιλότεχνο κοινό οι καλλιτέχνες του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης στην διάρκεια της «Έκθεσης Καλλιτεχνικής Έκφρασης» που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο ΠΕ.Α.Π. στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης».
Το θέμα της Έκθεσης, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τιμώντας τους εικαστικούς καλλιτέχνες δημότες και κατοίκους του Δήμου, ήταν: «Ο κόσμος λάμπει σαν ένα αστέρι, βουνά και κάμποι, δέντρα νερά, γιορτάζουν πάλι καθώς προβάλει, το καλοκαίρι Θεού χαρά!».
Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της Έκθεσης για την εξαιρετική τους παρουσίαση, ενώ ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστο Φωτίδης, μοίρασε πολλά συγχαρητήρια. «Μάς κάνετε υπερήφανους που σας έχουμε συμπολίτες μας», το κοινό του μήνυμα.