Μπροστά στην πόρτα του 7ου Δημοτικού Σχολείου στην Αγία Φιλοθέη βρήκε τον «καταλληλότερο» χώρο στάθμευσης ασυνείδητος οδηγός. Το δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου προκαλώντας αναστάτωση τόσο στους καθηγητές όσο και στους μαθητές του σχολείου. Η ΑΜΑΡΥΣΙΑ ήταν «παρούσα» στο συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο πρέπει να προβληματίσει έντονα τους αρμόδιους του Δήμου.
Το φαινόμενο αυτό είναι συνηθισμένο στο 7ο Δημοτικό Σχολείο και εξακολουθεί να παρατηρείται ακόμα και μετά τη μονοδρόμηση της οδού Πάτμου. Στην περιοχή βρίσκονται νοσοκομεία, μαιευτήρια και γραφεία μεγάλων εταιρειών και συχνά οι οδηγοί αφήνουν τα οχήματά τους μπροστά στην πόρτα του σχολείου.
Αυτή τη φορά η διευθύντρια κ. Ρουβολή κάλεσε την Αστυνομία, προκειμένου να δοθεί λύση, καθώς την ίδια ώρα περίμενε ειδικό όχημα για την απόφραξη της αποχέτευσης του σχολείου. Η Αστυνομία έκοψε κλήση στον οδηγό και αποχώρησε.
Ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος είχε παρκάρει το όχημά του από τις 9.30 το πρωί, γύρισε λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι και συμπεριφερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Η διευθύντρια του σχολείου τού επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να παρκάρει μπροστά στην πόρτα του σχολείου για λόγους ασφαλείας των παιδιών. Ο οδηγός απαντώντας με απάθεια είπε: «Καλά, το σχολείο έχει μόνο μία πόρτα; Δεν έχει άλλη για να βγουν τα παιδιά;».