Στη δράση καθαρισμού στο άλσος Παραδείσου συμμετείχε στις 29 Απριλίου ο Επιμορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραδείσου Αμαρουσίου. Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
❍ ❍ ❍
«Η προσπάθειά μας ήταν ιδιαίτερη επιτυχής.
Λίγο πριν από τις 10.30 κατέφθασε η Λίντα, η πρώτη νεαρή εθελόντρια και ακολούθησαν άλλοι 25 γείτονες που απλωθήκαμε σε όλη την έκταση των 55 στρεμμάτων στο άλσος Παραδείσου!
Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή μικρών μαθητών και φοιτητών της γειτονιάς.
Όλοι μας συγχαρήκαμε την κ. Ασπασία Φλουτσάκου, η οποία εδώ και μήνες, με δικά της έξοδα και επίβλεψη, έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει σε Παράδεισο μεγάλο τμήμα του άλσους μπροστά από το 6ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι την οδό Αρτέμιδος.
Η συγκομιδή μας πλούσια: 28 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων.
Δυστυχώς ένα τμήμα του άλσους δεν είναι δυνατόν να καθαριστεί χειρωνακτικά και ζητούμε βοήθεια για την απομάκρυνση ογκωδών απορριμμάτων που έχουν σωρευτεί και αποτελούν εστία μόλυνσης και προσβολής της αισθητικής των περιπατητών».







































































































