Νέο περιστατικό εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους σε έκθεση αυτοκινήτων στη Νέα Φιλαδέλφεια, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 03:20 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι, πέταξαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό στην έκθεση που βρίσκεται επί της οδού Θεσσαλονίκης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και εκρήξεις, που κατέστρεψαν ολοσχερώς πέντε αυτοκίνητα.
Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έσπευσε στο σημείο με 4 οχήματα και δύναμη 12 ανδρών, που έδωσαν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά και να μην επεκταθεί περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά, εκτός από τα πέντε αυτοκίνητα που καταστράφηκαν εντελώς, ακόμα 4 υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
Ανησυχία και αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που επιχείρηση της Νέας Φιλαδέλφειας δέχεται τέτοιου είδους επίθεση, ενώ για το περιστατικό, διεξάγουν έρευνα η Αστυνομία και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.







































































































