Για ακόμα μια χρονιά έγινε πράξη η επιλογή του δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη να φτιαχτούν οι ευχετήριες πασχαλινές κάρτες από τους μαθητές των σχολείων της πόλης.
Με αφορμή αυτή τη διαδικασία μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων ξεδίπλωσαν στο χαρτί τη δημιουργικότητά τους και αποτύπωσαν το μήνυμα της Ανάστασης, όπως το κατανοούν.
Η διαδικασία της επιλογής από την τριμελή επιτροπή (αποτελούμενη από τις κυρίες Μαριάνθη Κουμαριανού, Τάνια Κουμπή και βέβαια τον δήμαρχο) ήταν δύσκολη, αφού τα έργα ήταν πολλά και ποιοτικά.
Οι 3 ζωγραφικές δημιουργίες που διακρίθηκαν και θα κοσμήσουν τις ευχετήριες κάρτες προέρχονται από
το 3ο Νηπιαγωγείο και το 4ο & 7ο Δημοτικό.
Τις επόμενες μέρες ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Μανούρης θα υποδεχθεί στο Δημαρχείο τους μικρούς καλλιτέχνες, τις οικογένειες τους, καθώς και τους Διευθυντές των σχολείων τους για να τους ευχαριστήσει προσωπικά και να τους συγχαρεί για τη δέσμευσή τους σε μια δημιουργική διαδικασία για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.





































































































