Με ανακοίνωσή τους ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος και η υπεύθυνη δημοτικών βιβλιοθηκών, Μαίρη Τρύφων προσκαλούν σε διαδικτυακές επισκέψεις στην Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη της πόλης.
Διαβάστε: Μοναδικές χριστουγεννιάτικες διαδρομές γεμάτες εκπλήξεις
Συγκεκριμένα:
«Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς,
Οι περιστάσεις δεν μας επιτρέπουν να συναντηθούμε από κοντά, στις Βιβλιοθήκες του Δήμου Π.Φαλήρου, αλλά μπορούμε να βρεθούμε με έναν τρόπο διαφορετικό.Σας προσκαλούμε στις διαδικτυακές επισκέψεις, στην Δημοτική Παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Π. Φαλήρου. Μέσα από τις ηλεκτρονικές σας τάξεις, μπορείτε να επισκεφτείτε τους χώρους της βιβλιοθήκης, να ξεναγηθείτε, να συναντηθείτε με συγγραφείς, να κάνετε ερωτήσεις, να ακούσετε αφηγήσεις, να ανακαλύψετε βιβλία, να παίξετε παιχνίδια και πολλά ακόμη!
Οι διαδικτυακές επισκέψεις στην Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη θα γίνονται, όσο πραγματοποιείται η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία.
Για να προγραμματίσετε την διαδικτυακή επίσκεψή σας επικοινωνήστε με :
Τα παιδιά χρειάζονται φαντασία, χαρά, γέλιο και όνειρα κι εμείς θα σας περιμένουμε στην Δημοτική Παιδική βιβλιοθήκη, να σας τα προσφέρουμε».
Ό,τι συμβαίνει στο Παλαιό Φάληρο μ΄ένα κλικ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.