Θερινή εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Χολαργού – Παπάγου, την Τετάρτη 18 Ιουνίου, στον χώρο του «Tennis Club».
Μέλη και φίλοι, καθώς επίσης κι η χορευτική ομάδα του φορέα κατέκλυσαν τον υπαίθριο χώρο.
«Ήταν μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα, μουσική, χορό και καλοκαιρινή διάθεση. H καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση μιας δημιουργικής χρονιάς», ανέφεραν οι διοργανωτές.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Κουκής, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Οικονόμου, οι αντιδήμαρχοι Κατερίνα Γκούμα, Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, Λίλα Σουρανή.
Επίσης παραβρέθηκαν ο ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τέως αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κεχρής και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μάρθα Σαμαρά.
Ο πρόεδρος των Πελοποννησίων Φίλιππος Τακόπουλος ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για «την τιμητική τους παρουσία» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για «τη συνεχή στήριξη και ανταπόκριση των μελών σε όλες τις δράσεις της χρονιάς».
«Με τη βραδιά αυτή ολοκληρώθηκε ένας ακόμα κύκλος πρωτοβουλιών που ενισχύουν την πολιτιστική κληρονομιά, την παράδοση και την κοινωνική συνοχή. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στο μεγάλο πανηγύρι του Συλλόγου. Καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους» κατέληξε σχετική ανακοίνωση.
Ειδήσεις από Παπάγου και Χολαργό στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook