Συγκέντρωση ιδρυτικών μελών η οποία θα συνοδεύεται με ανοικτή πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών διοργανώνει την Τετάρτη 15 Ιουλίου ο νέος Περιβαλλοντικός Σύλλογος του Δήμου Πεντέλης, «Η Πεντέλη μας».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση – πρόσκληση του Συλλόγου αναφέρει:
«Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δήμου Πεντέλης, «Η Πεντέλη μας»
Αφού σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, με τον ορισμό μας ως μελών της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι σχετικές με το έργο που μας αναθέσατε δράσεις μας μέχρι σήμερα έχουν ως εξής:
– Το Καταστατικό μας εγκρίθηκε πρόσφατα, μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, με την 14/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου.
– Ολοκληρώσαμε πολυήμερη περιοδεία- αυτοψία και εντοπισμό προβλημάτων κατά μήκος των ρεμάτων που διέρχονται από την πόλη μας, από τις υπώρειες του Πεντελικού βουνού μέχρι τους τελικούς αποδέκτες. – Δημιουργήσαμε το site του Συλλόγου μας ( www.epentelimas ) και σελίδα στο facebook
– Πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ κο Βλάση Σιώμο και με τη δήμαρχο Πεντέλης κα Κεχαγιά.
– Προγραμματίζουμε συναντήσεις με τους επικεφαλής και αντιπροσωπείες όλων των δημοτικών παρατάξεων.
– Προγραμματίζουμε συναντήσεις με τους συλλόγους της πόλης μας και με τους Περιβαλλοντικούς Συλλόγους των δήμων που γειτονεύουν με το Πεντελικό βουνό για συντονισμό των δράσεων για την προστασία και ανάπλαση του Πεντελικού βουνού.
Για την λεπτομερή ενημέρωσή σας για τα παραπάνω, την ανταλλαγή απόψεων για τη δράση του Συλλόγου το προσεχές διάστημα, την εγγραφή νέων μελών, τη συμμετοχή στην πυρασφάλεια τους θερινούς μήνες, τον καθορισμό του χρόνου της 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, κ.λ.π θέματα, που ενδεχομένως θα τεθούν από τα ιδρυτικά μέλη, σας καλούμε σε συγκέντρωση των ιδρυτικών μελών δια ζώσης την Τετάρτη 15 Ιουλίου ώρα 7μ.μ στο πέτρινο Θεατράκι της πλατείας Αγίου Σίλα Ν. Πεντέλης, (πάνω από την Πηγή Αγίου Σίλα). Είναι μια ήσυχη γωνιά της πόλης που επιτρέπει την λήψη όλων των μέτρων προστασίας της περιόδου που διανύουμε».