Mια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Χριστούγεννα με τη μαγεία της άρπας» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης».
Η καλλιτέχνης και δημότης Πεντέλης Λίνα Ροδοπούλου παρουσίασε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, που «συναντήθηκαν» με μουσικές από τη Γαλλία και την Κάτω Ιταλία έως την Πορτογαλία και τα Βαλκάνια, υπό τον μαγικό ήχο της κέλτικης άρπας.
Η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου, συνεχάρη τη Λίνα Ροδοπούλου για την εξαιρετική καλλιτεχνική της παρουσία. Η καλλιτέχνης ανταπέδωσε τις ευχαριστίες, προτρέποντας τη δήμαρχο να συνεχίσει ο Δήμος Πεντέλης να διοργανώνει και να στηρίζει τέτοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις.









































































































