Στο ερώτημα της «Α» αν ενδέχεται να ανοίξει και νέος κύκλος ευρύτερων συγχωνεύσεων στο μέλλον, ο Δ. Παπασωτηρίου δεν το αποκλείει, σημειώνοντας μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανό αυτές να ξεπεράσουν τα διοικητικά όρια του «Καλλικρατικού» Δήμου Πεντέλης.
Άνοιξε τον δρόμο
Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι τον δρόμο για τις συγχωνεύσεις των σωματείων του ενοποιημένου Δήμου Πεντέλης άνοιξε ο Νεοπεντελικός Αθλητικός Σύλλογος, με την απόφασή του να διαχωρίσει το σωματείο καλαθοσφαίρισης από το αντίστοιχο του ποδοσφαίρου και να προχωρήσει στη συγχώνευση του πρώτου με τον Αθλητικό Σύλλογο Πεντέλης.
Από το «πάντρεμα» των δύο έχει προκύψει η Αθλητική Ένωση Πεντέλης. Ο πρόεδρος του Νεοπεντελικού Νίκος Χαρτοματσίδης δήλωσε στην εφημερίδα μας ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εξέλιξη αυτή, σημειώνοντας ότι η Αθλητική Ένωση Πεντέλης είναι πλέον ένα πολύ ισχυρό σωματείο, που θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία στην Α’ ΕΣΚΑ.
Παράλληλα με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη, για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, συμπληρώνεται αυτό το διάστημα, όπως μας είπε ο Ν. Χαρτοματσίδης και ο στρατηγικός σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική.
Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται κάποιες μεταγραφές και σύντομα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις. Παράλληλα, όπως μας είπε, αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας στην αγωνιστική που μόλις ολοκληρώθηκε, παρά το γεγονός ότι δεν εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, που δεν είναι όμως αυτοσκοπός, όπως εξηγεί ο ίδιος.
Τέλος, δεν παραλείπει να σημειώσει ότι όλοι οι άνθρωποι του Νεοπεντελικού θα εξακολουθήσουν να είναι κοντά στο τμήμα του ποδοσφαίρου και να το στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν.
Κατερίνα Καρύγιαννη