Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΚΑΟ Μελθσσίων έπειτα από έναν μέτριο ποιοτικά αγώνα, στον οποίο τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες, κατέκτησε πολύτιμη νίκη με 44-43 επί της ΕΑ Πατρών στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα των βορείων προαστίων μετρά πλέον 4 νίκες έχοντας πετύχει το απόλυτο και, αν και νεοφώτιστη, ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς με τον Γλαύκο, τον Έσπερο ΑΟΠΑ και την Ένωση Ιλίου.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα νευρικά, με τις άμυνες να κυριαρχούν, και το σκορ να διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει ισόπαλο 8-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν τη λήξη 17-22 αλλά ο Νίκος Βούλγαρης ευστόχησε σε σουτ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώνοντας το 19-22.
Στην τρίτη περίοδο η ομάδας των Μελισσίων πίεσε και ανέβασε τον ρυθμό με αποτέλεσμα να περάσει γρήγορα μπροστά και να προηγηθεί στο τέλος του δεκαλέπτου με 37-30. Στην τελευταία περίοδο τα Μελίσσια προηγήθηκαν με +11 (41-30) αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά. Η ΕΑ Πατρών μείωσε σταδιακά την διαφορά εκμεταλλευόμενη τα λάθη και την αστοχία της ομάδας των Μελισσίων στις ελεύθερες βολές αλλά το σουτ απελπισίας του Καραϊσκάκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν άστοχο και ο αγώνας έληξε 44-43 με τα Μελίσσια να πανηγυρίζουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους.
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 12/11 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Ιωνίας με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Ιωνίας.
Δεκάλεπτα: 8-8, 11-14, 18-8, 7-13
Μελίσσια (Σταϊκόπουλος – Πατρινός): Κύριος 4, Τζωρτζόπουλος, Κυπαρίσης 2, Βούλγαρης 13 (1), Κοντός 10, Καλογερόπουλος 2, Τζέμης 4, Βαθρακοκοίλης 2, Καραχάλιος 3, Ζήρος 2, Παλλάντζας 2
ΕΑ Πατρών (Δεράος – Ξενούλης): Σαρικάς 14 (1), Δούρος 1, Κυριακίδης, Καλπάκης, Φωτιάδης 5, Καραϊσκάκης 11 (2), Καδής 5, Παπαδόπουλος 4, Καντάς, Τσουλέας, Χουλιάρας 3