Με την φύτευση δενδρυλλίων μετά από χορηγία συνεχίζονται τα έργα διαμόρφωσης και εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης (πρώην δημαρχείο), στην πλατεία Χαραυγής.
Με σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Πεντέλης τονίζει:
«Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης υλοποιεί τη δέσμευσή του για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Καταστήματος της Δ.Κ. Πεντέλης, αξιοποιώντας χορηγίες συμπολιτών μας.
Την Τετάρτη 1 Ιουλίου παρελήφθησαν τα πρώτα από τα 100 δενδρύλλια που θα κοσμήσουν τον κήπο του παλαιού δημαρχείου και θα δώσουν πνοή στην Πλατεία «Χαραυγής» της Δ.Κ. Πεντέλης.
Ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η δενδροφύτευση και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν αρχαιοελληνικοί κίονες, δίνοντας έτσι σάρκα και οστά στην διαδρομή του συμβόλου του Ελληνισμού, τον Παρθενώνα, «Πεντέλη – Παρθενώνας – Λονδίνο».