Με «συγκίνηση και χαρά» όπως αναφέρει η δημοτική Αρχή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού για την έναρξη της νέας περιόδου 2025-2026 στο ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Δήμου Βριλησσίων «Κρίκος». Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Σταμάτιος Λάλας, εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων, στο προαύλιο της δομής.
Ο δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης τόνισε πως μετά από χρόνια η δομή ενισχύθηκε με εξειδικευμένο προσωπικό με την πρόσληψη εργοθεραπεύτριας και κοινωνικής λειτουργού, ενώ πρόσθεσε πως «καταβάλλονται προσπάθειες και εξετάζονται όλες οι δυνατότητες για την περαιτέρω βελτίωση των κτιριακών υποδομών».
Οι παριστάμενοι
Εκτός του δημάρχου την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιδήμαρχος Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας Λαμπρινή-Λίλη Τζίμα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Χρηστάκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Τάσος Δημητρίου, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτιστικών Υποδομών Κατερίνα Βουτσαδάκη, ο επικεφαλής της παράταξης ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Κώστας Βαφειάδης, η επικεφαλής της παράταξης ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ:ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Σοφία Ράπτη.
Παρόντες ήταν επίσης ωφελούμενοι της δομής, οι γονείς και συμπαραστάτες τους, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, καθώς και οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ του Δήμου Βριλησσίων, οι οποίοι αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για μια δημιουργική και γεμάτη υγεία χρονιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους επιθυμία για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών ελεύθερου χρόνου για τα άτομα με νοητική αναπηρία.
Στην τελετή παρευρέθηκαν από τα Εκπαιδευτήρια Καντά ο Ευάγγελος Καντάς και από το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων η διευθύντρια Νεκταρία Κλέτσα, πολύτιμοι συνεργάτες στις συμπεριληπτικές δράσεις του ΚΔΑΠ -ΑμεΑ του Δήμου Βριλησσίων. Επίσης, παρευρέθηκαν η Κατερίνα Γκόσιου, προϊσταμένη του 4ου Παιδικού Σταθμού, η Βασιλική Μπάρμπα, προϊσταμένη του 3ου Παιδικού Σταθμού, καθώς και η Αγγελική Ξένου, μέλος του Συλλόγου για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση «Το Πέταγμα».