Τη θέση ότι τα τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου θα ανταποκριθούν με επιτυχία στο παιδαγωγικό – κοινωνικό τους έργο και τα όποια προβλήματα λόγω πανδημίας, διατύπωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Αθανασάτου. Τις προηγούμενες μέρες, προηγήθηκε αυτοψία του στελέχους της δημοτικής Αρχής στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της διοίκησης.
Παράλληλα, όπως ανέφερε η τελευταία, «με την τήρηση όλων των οδηγιών και των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων για τα θέματα της πανδημίας, τα επτά τμήματα της δ/νσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου διαθέτουν τους υποδειγματικούς χώρους και το εξειδικευμένο προσωπικό (παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, γυμναστές, ψυχολόγο και μουσικό) για να περιβάλλουν με φροντίδα και προσοχή όλα τα παιδιά».
Κατά την έναρξη επαναλειτουργίας των δομών ο Δήμος σημείωσε ότι διενήργησε προληπτικά, στις 14 και 15 Ιανουαρίου, μοριακό τεστ κορωνοϊού για όλους τους εργαζόμενους. «Ευελπιστούμε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί μας, με την κοινή προσπάθεια όλων, διοίκησης και προσωπικού και τη συνεργασία των γονέων θα ανταποκριθούν με επιτυχία στο παιδαγωγικό και κοινωνικό τους έργο, αντιμετωπίζοντας παράλληλα κάθε δυσκολία που μπορεί να ανακύψει από τις συνθήκες της πανδημίας», τόνισε η κ. Αθανασάτου.
Δείτε επίσης: Ψυχολόγος στο πλευρό μαθητών και γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου