Αίτηση στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης για χρηματοδότηση 150.000 ευρώ κατέθεσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Η σχετική πρωτοβουλία έχει να κάνει με την παροχή συμβουλευτικού έργου για στήριξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη, με φορέα υλοποίησης το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Για τον σκοπό αυτό ο αντιδήμαρχος Νεολαίας & Επιχειρηματικότητας Νίκος Ζόμπολας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του Δήμου Μιλτιάδη Κύρκο, συνάντησε τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως είπε το στέλεχος της δημοτικής Αρχής, το έργο αφορά τη δυνατότητα που παρέχεται στη διοίκηση της πόλης, να γνωρίσει το ευρύτερο εξωτερικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της περιοχής, να εντοπίσει τις ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και του Δήμου κι έπειτα να διαμορφώσει στοχευμένες δράσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις.
«Όλες αυτές οι ενέργειες γίνονται με σκοπό τη δημιουργία “Κέντρου Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας” στον Δήμο, σε συνεργασία με διάφορους θεσμικούς φορείς«, κατέληξε ο ίδιος.
Δείτε επίσης: B. Zoρμπάς: «Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα την αντιπυρική περίοδο»