Για τη δεύτερη προβολή της χειμερινής περιόδου προετοιμάζεται η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ. Τη «σκυτάλη» παίρνει το ισπανικό φιλμ «El bola» (ο Μπάλας) στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής» (πρώην Πέτρινο κτίριο), στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (είσοδος από οδό Θεμιστοκλέους).
Ο δωδεκάχρονος Πάμπλο, με το παρατσούκλι «Ο Μπάλας», ζει στη Μαδρίτη με έναν υπερβολικά επιθετικό πατέρα. Έχει λίγους φίλους στο σχολείο μέχρι να έρθει ένα νέο παιδί, ο Αλφρέντο. Η στοργική ατμόσφαιρα στην οικογένεια του τελευταίου διδάσκει τον πρωταγωνιστή να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους του.
Σκηνοθεσία: Ατσέρο Μάνιας / Achero Mañas. Με τους: Juan José Ballesta, Pablo Galán, Alberto Jiménez. Διάρκεια: 90’. Έγχρωμη, 2001-
Μετά την προβολή του φιλμ, το οποίο βραβεύτηκε με 3 «Γκόγια», θα ακολουθήσει συζήτηση με τους θεατές για την παιδική κακοποίηση.
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook