Παρουσία πλήθους κόσμου κορυφώθηκε -ανήμερα της της 25ης Μαρτίου- ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την επίσημη έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης και ακολούθησε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, χοροστατούντος του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Διονύσιου Κατερίνα.
Στη συνέχεια έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της περιοχής και κατάθεση στεφάνων.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη μαθητική παρέλαση, με τα νιάτα της πόλης να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου
Στη συνέχεια, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χορευτικά δρώμενα από το Λύκειο Ελληνίδων, στον πεζόδρομο της οδού Γιαβάση.
Γιάννης Μυλωνάκης: «Συγκινητική ημέρα»
Σε μήνυμά του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ανέφερε: «Περίσσευσε η περηφάνια και η συγκίνηση που νιώσαμε όλοι για τα νιάτα της πόλης μας, τα οποία καμαρώσαμε στη μαθητική παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους μαθητές καθώς και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων που συμμετείχαν στην παρέλαση, για την άρτια παρουσία τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το Λύκειο των Ελληνίδων Αγίας Παρασκευής, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, τον Παιδικό Σταθμό ΄΄Ο Λουλουδότοπος΄΄, το Μουσικοκινητικό Εργαστήριο ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής αλλά και τη Φιλαρμονική του Δήμου για την υποστήριξη και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις».

«Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες ανήκουν και στις υπηρεσίες μας που μερίμνησαν για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και ειδικότερα στη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, την Τεχνική Υπηρεσία, τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Πράσινου. Απολογούμαι για τις μικρές οργανωτικές αστοχίες που σημειώθηκαν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων. Θα τις διορθώσουμε και την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Κλείνω με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς, τους συμπολίτες μου, που με την παρουσία σας μας στηρίξατε και “αγκαλιάσατε” θερμά τις εκδηλώσεις μας, κάνοντας την ημέρα ακόμα πιο όμορφη και συγκινητική», κατέληξε ο Γ. Μυλωνάκης.
Στην παρέλαση παρέστησαν αιρετοί της πόλης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και φορέων & συλλόγων.
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr