Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την πραγματοποίηση, τελικά, του 2ου Φεστιβάλ «Οι τέχνες ανταμώνουν στον κήπο της βίλας Ιόλα», σε νέα ημερομηνία, το τριήμερο 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση θα είναι ακόμα πιο εμπλουτισμένη, καθώς θα «συναντηθούν» πολλές, διαφορετικές μορφές τέχνης, όπως εικαστικά, μουσική, θέατρο και θα εμπλακούν πολλοί καλλιτέχνες και δημιουργοί. Τα έργα ανακατασκευής του κτηρίου έχουν ήδη ξεκινήσει σημείωσε η διοίκηση, προσθέτοντας ότι με χαρά προσκαλεί όλους & όλες σε μια γιορτή τεχνών και πολιτισμού.
Το αρχικό «ραντεβού» ήταν, αρχικά, προγραμματισμένο για τις 15, 16 και 17 του μήνα, αλλά λόγω των πλημμυρών της Θεσσαλίας που έχουν προκαλέσει δεκάδες θανάτους ανθρώπων, αλλά και ανυπολόγιστες καταστροφές, η δημοτική Αρχή αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβολή του.
Ο Δήμος συνεχίζει να συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Κεντρική Ελλάδα (μέχρι και την Παρασκευή 15/9, από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Μάλιστα, παρακαλεί όσους-ες δώσουν το παρών στο τριήμερο Φεστιβάλ, αν μπορούν και αν επιθυμούν να προσφέρουν και εκείνοι τη βοήθειά τους στον ειδικό χώρο που θα υπάρχει στη Βίλα Ιόλα.
ΙΝFO
Ημερομηνίες Εκδηλώσεων: 22, 23, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Ημέρες Εκδηλώσεων: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΣΑΒΒΑΤΟ , ΚΥΡΙΑΚΗ
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων : 9.00 μ.μ
Χώρος: Βίλα Αλέξανδρου Ιόλα (Δημοκρατίας 8)
Είσοδος ελεύθερη
Κρατήσεις Θέσεων: buytickets.at
Τηλ. Επικοινωνίας: 2132004539
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr