Παρά και τη φετινή δύσκολη σχολική χρονιά, το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο προσέφερε, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ντομάτες παραγωγής του στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου.
Τα λαχανικά παρέδωσαν, στις 7 Ιουλίου, ο διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Κωνσταντίνος Ντάβος, συνοδευόμενος από τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Παπαδόπουλο, μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου και τον καθηγητή του Εργαστηριακού Κέντρου Αγίας Παρασκευής Κώστα Κωνσταντακέλλη, ενεργό μέλος της ομάδας που φροντίζει τη σχετικής υποδομή της μονάδας.
Οι ντομάτες και τα ντοματίνια, γύρω στα 20 κιλά, είναι παραγωγή του βιολογικού κήπου που, όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του δραστήριου Λυκείου, καλλιεργείται με μεράκι στην ταράτσα του σχολικού κτιρίου, παράγοντας επίσης σε μικρές ποσότητες και άλλα εποχικά λαχανικά.
Στο Μαγειρείο του Δήμου υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία του ΕΠΑΛ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Νίκος Κωβαίος, η διευθύντρια της ίδιας διεύθυνσης Αντωνία Γκίνη, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, καθώς και εργαζόμενοι. Η Γκίνη ενημέρωσε για το έργο της δομής, όπου παρέχεται καθημερινά σίτιση σε άπορους, άστεγους, άνεργους και ηλικιωμένους, με κριτήρια τα οποία έχουν εκ των προτέρων οριστεί και εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δείτε επίσης: Φίλοι Ποδηλάτου: «Ορθοπεταλιές» 48 χιλιομέτρων με αντοχή και κέφι