Ως μια μεγάλη γιορτή χαρακτήρισε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής την τελετή λήξης των μαζικών προγραμμάτων του, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Θανάσης Δημακόπουλος».
Τμήματα από τα αθλητικά και άλλα προγράμματα που παρέχει το Νομικό Πρόσωπο στους κατοίκους παρουσίασαν τη δουλειά του προηγουμένου έτους.
Μικρά παιδιά των Τμημάτων Ρυθμικής, Μουσικοκινητικής και Ενόργανης Γυμναστικής, παιδιά & ενήλικες των τμημάτων Χορού, καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες θεατές, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού Σπύρος Παπασπύρος.
«Ποιοτικά και οικονομικά»
«Ο ΠΑΟΔΑΠ παρέχει πλήθος ατομικών & ομαδικών πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων στους κατοίκους της πόλεως (παιδιά κι ενήλικες), εξαιρετικής ποιότητος και πολύ χαμηλού κόστους, με καθηγητές υψηλού επιπέδου και προσόντων», τόνισε ο επικεφαλής του Νομικού Προσώπου. «Ο μαζικός αθλητισμός αλλά και η ενασχόληση των πολιτών στην παραγωγή πολιτισμού, είναι υποχρέωση του Δήμου και το κάνουμε ποιοτικά και οικονομικά», σημείωσε.
«Για τα προγράμματα αυτά, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας paodap.gr, ενώ εμπορείτε να δείτε βίντεο από τα τμήματα αυτά, μέσω youtube στο κανάλι μας paodap_official», συμπλήρωσε.
«Ευχαριστώ τους καθηγητές μας για την ευσυνείδητη και επαγγελματική διδασκαλία τους, τους μετέχοντες στα προγράμματά μας για την εμπιστοσύνη τους στον Οργανισμό, καθώς και τους διοικητικούς υπαλλήλους των τμημάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την επίπονη διοικητική υποστήριξη των προγραμμάτων αυτών» κατέληξε ο Σπ. Παπασπύρος.
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr