H αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής άρχισε. Η διοργάνωση, την οποία επιμελείται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Ζόμπολας, προγραμματίζεται για το διήμερο Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.
Η διοργάνωση, με ελεύθερη την είσοδο, υπόσχεται μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων για νέους, όπως μεταξύ άλλων: Επίδειξη αθλημάτων, δωρεάν βόλτα με ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, φαγητό, workshops, συναντήσεις με εκθέτες από την εκπαίδευση με προσφορά θέσεων εργασίας, τεχνολογία, βραβεύσεις νέων της πόλης το Σάββατο και ψυχαγωγία με χορό από συλλόγους της πόλης και πολλή μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Την Κυριακή θα κλείσει το φεστιβάλ συναυλία των Onirama!
«Σας περιμένουμε όλους!», αναφέρει το κάλεσμα του Δήμου, παραθέτοντας το αναλυτικό πρόγραμμα που μπορείτε να δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης: Ν. Ζόμπολας: «Οι λέξεις κλειδιά είναι “συνεργασία” και “νέοι”»