Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής παρουσιάζει τις «Πολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος 2022» από τις 2 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, «βαδίζοντας με σταθερά βήματα στην επιτυχημένη πορεία 40 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας της, φιλοδοξεί και φέτος να προσφέρει στους δημότες της πόλης μας κάτι συναρπαστικό και αξιόλογο».
Kριτήριο του προσεχούς προγράμματος είναι, σύμφωνα με τη δημοτική δομή, «η ποιοτική επιλογή των συνεργατών με ακούραστη προσήλωση της Διεύθυνσης και του προσωπικού της Βιβλιοθήκης»
Πατήστε εδώ και δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης
-Η παρουσία στις δωρεάν μουσικές συναυλίες 2/9, 4/9, 6/9 και 10/9 και στη θεατρική παράσταση 3/9 γίνεται αποκλειστικά και μόνο με κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210-6395335.
-Η συμμετοχή στις παρουσιάσεις βιβλίων 5/9, 7/9, 8/9 και 9/9 είναι επίσης ελεύθερη, χωρίς προηγούμενες ενέργειες από το κοινό
-Η προσέλευση αρχίζει είκοσι λεπτά πριν την έναρξη.
Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Κήπο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης
(Οδός Κοντόπουλου 13, Αγία Παρασκευή)