Άνδρας πολωνικής καταγωγής 43 ετών είναι ο νεκρός από τη δολοφονική επίθεση στην Αγία Παρασκευή, επί της οδού Ειρήνης, την Παρασκευή 4 Ιουλίου. (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ)
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα συλλέγοντας στοιχεία από τα κλειδιά που είχε πάνω του, αλλά και καταθέσεις.
Αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος ανέφεραν ότι ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο της δολοφονίας με τα πόδια.
Με βάση τις ίδιες πηγές, δεν έχει διευκρινιστεί αν σε κοντινό σημείο υπήρχε κάποιο σταθμευμένο όχημα, με το οποίο και διέφυγε ο εκτελεστής, μόνος ή συνοδεία κάποιου άλλου ατόμου.
Το θύμα, κατά πληροφορίες, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook