Μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Νίκο Ξυλούρη διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυονερίου «Δρυάδες».
«Η λεβεντογέννα Κρήτη μας έβγαλε πολλούς καλλιτέχνες κι ο Ξυλούρης ανήκει σίγουρα στο πάνθεόν τους! Οι Δρυάδες ανταποκρινόμενες στο καλλιτεχνικό αυτό κάλεσμα σας καλούν όλους και όλες στο μουσικό μας αφιέρωμα!», σημειώνει ο Σύλλογος καλώντας τους φίλους του την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου (21:00), στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.
Παράλληλα, η θεατρική ομάδα των «Δρυάδων» παρουσιάζει το έργο «Πρόσκληση σε Φόνο», επίσης στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, στις 1, 2, 3, 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 20:30.
«Και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο και ο δολοφόνος… όπα λάθος…δεν πρόκειται για το γνωστό παιχνίδι αλλά για τη νέα μας θεατρική παράσταση! Πρόσκληση σε φόνο λοιπόν και που ξέρετε… τον ένοχο μπορεί να το κρίνετε εσείς…», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος.
Ειδήσεις από τον Διόνυσο στο amarysia.gr