«Κάθε αιμοδότης, διαθέτοντας δέκα λεπτά από τη ζωή του μπορεί να χαρίσει τη ζωή σε ένα συνάνθρωπό μας», τονίζει ο Δήμος Διονύσου και με στόχο να συμβάλει στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ο Δήμος Διονύσου, συνεχίζει το πρόγραμμα αιμοδοσιών που έχει αρχίσει.
Η επόμενη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας που έχει προγραμματίσει, θα υλοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3, Άγιος Στέφανος), από τις 09:00 έως τις 14:00.
Παράλληλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να ενημερωθεί και να γίνει εθελοντής αιμοδότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών βοηθώντας ασθενείς σε όλον τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κλείσιμο ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη αιμοδοσίας Ζωή Μαρουλάκη, στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 210 6217830 και 6930071675 και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο email: polyiatreio@dionysos.gr
Υπενθυμίζεται ακόμη ότι τα μέλη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και εξασφαλίζουν, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τους ίδιους ή τους οικείους τους.
«Λόγω της παρατεταμένης αυξημένης ζήτησης σε αίμα, παρακαλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετέχουν στην αιμοδοσία μας. Κάνε κι εσύ το πολυτιμότερο δώρο: Δώσε αίμα και χάρισε μία ζωή!», καταλήγει στο κάλεσμά της η δημοτική Αρχή.
Ειδήσεις από τον Διόνυσο στο amarysia.gr