Ξυλοπόδαροι, ποπ κόρν, ζεστό κρασί, η Παιδική Χορωδία και η Φιλαρμονική του Δήμου Διονύσου, θα περιμένουν όσους επισκεφθούν την πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο για την καθιερωμένη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Η εκδήλωση, που θα «κρύβει» πολλές ακόμα εκπλήξεις, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00. Σε αυτή, θα συμμετάσχει και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου με παραδοσιακά κάλαντα και χορευτικά.
Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή και συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου.
Χριστουγεννιάτικο χωριό
Εν τω μεταξύ, από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 θα λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο, με το εξής ωράριο:
Τετάρτη – Πέμπτη: 17:00 – 21:00
Παρασκευή: 12:00 – 18:00
Σάββατο – Κυριακή: 10:30 – 14:30 & 17:00 – 21:00