Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων ΑμεΑ και όλων των παιδιών «Εθελοντούμε» και η σχολή χορού για άτομα με αναπηρία «Τhisability Creative Dance» προσκαλούν στην κοπή της πίτας τους.
Πληροφορίες
Ημερομηνία: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2025
Ώρα: 11:00 π.μ.
Τοποθεσία: Σχολή χορού για άτομα με αναπηρία *thisability Creative Dance, Μιαούλη 9, Αθήνα,
«Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε ευχές και να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας! Θα είναι μια όμορφη ευκαιρία να συναντηθούμε και να περάσουμε ευχάριστα!», ανέφερε το σχετικό κάλεσμα, προσθέτοντας: «Ας περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη και δημιουργική ημέρα, γεμάτη χαρά και αισιοδοξία!».
«Η κοπή της πίτας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενωθούμε, να μοιραστούμε στιγμές και να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας στις αξίες του συλλόγου», τόνισαν οι διοργανωτές, καταλήγοντας: «Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!».