Τους τέσσερις πρώτους, νέους δημοτικούς αστυνομικούς που προστίθενται στο δυναμικό του Δήμου Ηρακλείου, όρκισε στην Υπηρεσία ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Με την ανάληψη των καθηκόντων τους, οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις περιπολίες και τους ελέγχους σε όλες τις γειτονιές, ώστε να τονωθεί το αίσθημα της ασφάλειας των δημοτών και να εξασφαλισθεί περαιτέρω η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
Όπως εξηγεί η αρμόδια για θέμα Διοίκησης αντιδήμαρχος, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, εκτός των τεσσάρων, ακόμα 5 δημοτικοί αστυνομικοί αναμένεται να έρθουν στην Υπηρεσία εντός των επόμενων μηνών, σύμφωνα με την έγκριση που έχει πάρει από το ΑΣΕΠ ο Δήμος Ηρακλείου, έπειτα από αίτημα της δημοτικής αρχής.
Συνεπώς, σύντομα ο Δήμος θα έχει δυναμικό Δημοτικής Αστυνομίας 11 άτομα (2 προϋπάρχοντες, 4 καινούργιοι και 5 που θα προστεθούν στο επόμενο διάστημα) κάτι που, σύμφωνα με τον εντεταλμένο για την Δημοτική Αστυνομία δημοτικό σύμβουλο, Βαγγέλη Γερολυμάτο, θα επιτρέψει την διεύρυνση των περιπολιών σε πρωινές, απογευματινές και βραδινές βάρδιες, καθημερινές αλλά και Σαββατοκύριακα.

Ήδη με τους 6 που θα έχει πλέον στη διάθεσή της η Υπηρεσία, ο Δήμος θα μπορεί να έχει παρουσία Δημοτικής Αστυνομίας στην πόλη τις περισσότερες ώρες της κάθε ημέρας.
«Καλωσορίζουμε τους νέους μας συνεργάτες, οι οποίοι θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες. Γνωρίζουμε πως ειδικά τα θέματα ασφάλειας είναι ψηλά στις ανησυχίες των πολιτών. Για αυτό και κάναμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να δυναμώσει η Δημοτική μας Αστυνομία, να τονώσουμε το αίσθημα της ασφάλειας των συνδημοτών μας», σχολίασε ο Νίκος Μπάμπαλος υποδεχόμενος τους νέους δημοτικούς αστυνομικούς.






































































































