Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Πόλη Δύναμη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Τσούλο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου. Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος του συνδυασμού καθώς και σημαντικός αριθμός υποψηφίων συμβούλων. «Ο δήμαρχος που θα αναδειχτεί σε δυο μήνες, πρέπει να βάλει μπροστά τις μηχανές της πόλης, δίχως χρονοτριβή, και δυνατά να δρομολογήσουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας απέναντι στους πολίτες. Οι βασικές αρχές μας και οι δεσμεύσεις μας έχουν διαμορφωθεί κατόπιν ανταλλαγής απόψεων τόσο ανάμεσά μας όσο και στα Συνοικιακά Συμβούλια. Η δουλειά μας είναι να φροντίσουμε για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας που ολοένα και φθίνει. Ο Συνδυασμός μας για αυτό υπάρχει» ανέφερε αρχικά ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσούλος. Στη συνέχεια της ομιλίας του επισήμανε ότι ο Δήμος Κηφισιάς βρίσκεται μπροστά σε μία κρίσιμη συγκυρία, λόγω της εφαρμογής του «Κλεισθένη», τονίζοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει τρεις ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσει.
Α)Ευκαιρία για τη δημιουργία νέων δομών για τη διασφάλιση της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Β)Ευκαιρία για την εφαρμογή νέου, αποτελεσματικού, άμεσου μοντέλου διοίκησης του Δήμου στη βάση της διευρυμένης συμμετοχής των παρατάξεων με διαφάνεια στις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων.
Γ)Ευκαιρία για τη δημιουργία νέας, στέρεας βάσης για την πραγματική ανάπτυξη της περιοχής με αυστηρό γνώμονα την αειφορία και τη βιωσιμότητα στις επιλογές της Διοίκησης και την πολιτική πρακτική.
«Τέρμα στις επιλογές – πυροτεχνήματα που μόνο κακό έχουν προξενήσει στην πόλη μας, και έχουν υποβαθμίσει το περιβάλλον της» είπε χαρακτηριστικά. Επισήμανε ότι ο συνδυασμός «Πόλη Δύναμη» βρίσκεται σε τροχιά ταύτισης με τις απαιτήσεις του νέου αυτοδιοικητικού μοντέλου με σταθερούς στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα. «Υπάρχουμε για να προσπαθήσουμε, με ευθύνη, να δώσουμε περιεχόμενο σε ό, τι εμείς ονομάζουμε ποιότητα ζωής» πρόσθεσε ο Γιώργος Τσούλος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς κάλεσε τους πολίτες να μετατρέψουν όλοι μαζί την Κηφισιά σε πρότυπο υψηλής αισθητικής, ανάπτυξης και μέριμνας στην καθημερινότητά για όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τους ασθενέστερους.
Στη συνέχεια άσκησε κριτική στη σημερινή αλλά και στις παλαιότερες διοικήσεις του Δήμου Κηφισιάς τονίζοντας: «Οι προηγούμενες επαρκώς δοκιμασμένες Διοικήσεις έδωσαν σαφέστατο το στίγμα τους και δεν χρειάζεται να συνεχίσουν. Υπονόμευσαν δραματικά την αισθητική της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα. Τα παραδείγματα είναι πάμπολλα, όμως, σε ένα θέλω ιδιαίτερα να σταθώ: Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη από τα τρόφιμα που δίνει ο Δήμος να εκτίθενται σε κοινή θέα και οι φιλάνθρωποι αιρετοί να φωτογραφίζονται μαζί τους, χαμογελώντας. Η αξιοπρέπεια δεν είναι αποτελεί προνόμιο μονάχα των εύπορων ανθρώπων. Νομίζω είναι αυτονόητο».
Ο Γιώργος Τσούλος ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας: «Όλοι το ξέρετε γιατί το ζείτε εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίες. Η ανεπάρκεια ανάληψης ευθυνών που ασχημαίνει την ποιότητα ζωής σε αυτόν τον όμορφο τόπο, που έχουμε την τύχη να κατοικούμε, είναι τεράστια. Ο ένας πετάει το μπαλάκι σε άλλον. Να λοιπόν κάτι στο οποίο θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά: Θέλουμε να προσπαθήσουμε για την βελτίωση της κατάστασης έχοντας και ευθύνη».