Η καθιερωμένη πασχαλινή συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου και «πλημμύρισε» νότες κατάνυξης την ιστορική Βίλα Μπότση.
Στην ατμοσφαιρική βραδιά ακούστηκαν κλασικές και εκκλησιαστικές μελωδίες, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Θανάση Αρβανίτη. Τη Μικτή Χορωδία συνόδευσε η ορχήστρα Musica Nova.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση, την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος με αφορμή το «Ω γλυκύ μου έαρ» που απέδωσε η χορωδία, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο ανοιξιάτικο, καταπράσινο και ολάνθιστο φυσικό περιβάλλον του Δήμου, το οποίο προτρέπει όλους σε όμορφους περιπάτους και εξόδους.
Τόνισε επίσης, ότι η χορωδία του Δήμου, είναι ο διαχρονικός πολιτιστικός- μουσικός πρεσβευτής του.
Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Νίνα Ασπασία Βλάχου.
Τη Βίλα Μπότση διέθεσε για τη συναυλία το ΚΕΜΜΕ, με την πρόεδρό του Έφη Κούτση να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση ενώ από τους πρώτους που χειροκρότησε την μουσική αυτή βραδιά ήταν ο κορυφαίος συνθέτης Χρήστος Λεοντής.
Σημειώνεται ότι στην αίθουσα της συναυλίας είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό.
Διαβάστε: Δήμος & Ζάννειο Ίδρυμα: Στέγη και φροντίδα στην Εκάλη για 36 Ουκρανούς πρόσφυγες