Δύο ακόμα ονόματα ήρθαν να προστεθούν ως υποψήφιοι στον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.
Για τη συνεργασία του με τον Οδυσσέα Κοντούκα, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε: «Με τη σκέψη μας στην οδύνη των οικογενειών που θρηνούν και στην ελληνική κοινωνία που προσπαθεί να συνέλθει, συνεχίζουμε τα βήματα για το μέλλον του Δήμου μας. Ο Οδυσσέας Κοντούκας, διατηρεί στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας την οικογενειακή επιχείρηση του γνωστού φωτογραφείου. Εκπροσωπεί τη δημιουργική και επιτυχημένη γενιά νέων επαγγελματιών. Ο σύγχρονος λόγος και τρόπος δράσης του θα τους εκφράσει απόλυτα».
Παράλληλα, κ. Κοντούκας επεσήμανε: «Καταρχήν εκφράζω δημόσια τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Συστρατεύομαι με τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο γιατί πιστεύω στην ικανότητα και την εντιμότητα ώστε να συνεχίσει με ακόμη περισσότερη δύναμη το πετυχημένο έργο του. Θα βάλω τις δυνάμεις μου για να συνεισφέρω τα μέγιστα στον Δήμο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Εύχομαι οι συνδημότες μου να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν».
Ο Οδυσσέας Κοντούκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ερυθραία. Ασχολήθηκε με τη φωτογραφία, σπουδάζοντας στο campus college Κηφισιάς. Οι γονείς του (Αριστείδης Κοντούκας, Πατρίτσια Αγουρίδα) λειτούργησαν το 1977 φωτογραφείο στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας. Την οικογενειακή επιχείρηση διατηρεί σήμερα ο ίδιος μαζί με την αδελφή του.
Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δημ. Βικέλας, το διάστημα 2019-21.
Για τη συνεργασία του με την Αναστασία Σούλτου, ο δήμαρχος Κηφισιάς δήλωσε: «Μέσα στη θλίψη των ημερών, υποδεχόμαστε με αισιοδοξία τη νέα συνάδελφο Αναστασία Σούλτου. Έτοιμη να προσφέρει δυναμικά και στον Δήμο μας, όπως κάνει για πολλά χρόνια, στην «Εθνική Αλληλεγγύη», Δημοτική Επιτροπή Ισότητας, Σοροπτιμίστριες, «Lions». Η έντονη κοινωνική δράση της, θα είναι αρωγός μας, να συνεχίσουμε με περισσότερο κέφι για προσφορά.»
Η κα Σούλτου επεσήμανε: «Εκφράζω δημόσια τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου να συστρατευθώ μαζί του. Η αγάπη μου για τον Δήμο μας με ώθησε στο να αποδεχθώ την πρόταση του. Με όλες τις δυνάμεις μου θα εργασθώ μαζί στον αξιόλογο συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» για την επίτευξη των στόχων του» .
Η Αναστασία Σούλτου εργάστηκε για μια 15ετία και πλέον ως υπεύθυνη Δημοσιών σχέσεων σε μεγάλο όμιλο Ξένων Γλωσσών. Είναι μητέρα μιας κόρης. Έχει επιδείξει σημαντική εθελοντική κοινωνική και περιβαλλοντική δράση. Συμμετείχε σε αναδασώσεις του Πεντελικού όρους που αποτελεί πνεύμονα της περιοχής μας και ολόκληρης της Αττικής. Εθελοντικά προσέφερε μέσω της οργάνωσης «Εθνική Αλληλεγγύη» συμπαράσταση και στήριξη σε συνανθρώπους μας που επλήγησαν τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση. Συμμετέχει επίσης σε πληθώρα δράσεων κοινωνικού ενδιαφέροντος μέσω των Lions. Παράλληλα, εργάζεται με όλες τις δυνάμεις της για τον Δήμο Κηφισιάς μέσω της ΔΕΠΙΣ Κηφισιάς (Δημοτική Επιτροπή Ισότητα Δήμου Κηφισιάς) καθώς και των Σοροπτιμιστριών Εκάλης- Κηφισιάς.
Διαβάστε: Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 15/3