Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Κηφισιάς» συνεργάζεται με το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) και διοργανώνουν την Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα 8 μ.μ, μία μουσική συνάντηση στον αίθριο χώρο της «Βίλας Μπότση» (οδός Σαπφούς 5, στα όρια Πολιτείας – Νέας Ερυθραίας).
Όσοι αγαπούν τη μουσική, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον «εκρηκτικό» Μακεδόνα δεξιοτέχνη του πιάνου Παναγιώτη Τροχόπουλο σε ένα συναρπαστικό ρεσιτάλ, το πρόγραμμα του οποίου κορυφώνεται με τον “Petrushka” του Igor Stravinsky για την επέτειο των 50 ετών από το θάνατο του μεγάλου Ρώσου συνθέτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της μουσικής συνάντησης θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και τους ισχύοντες κανονισμούς.
Πρόγραμμα
Τρίτη 20.7.2021 ώρα 8:00 μ.μ.
Ρεσιτάλ πιάνου Παναγιώτη Τροχόπουλου
Granados: Goyesca no 4 “ La Maya y el Ruisenor”
Debussy: Images, Book II
Chopin: Nocturne in F Major , Op 15 no 1
Saint-Saens: Etude en forme de valse, Op. 52 no 6
*******
Mozart: Sonata in B-flat Major, KV 281
Stravinsky: Three Movements from Petrushka
Διαβάστε: Ελεύθερο Πανεπιστήμιο: Η Φιλοσοφική Συμβουλευτική μέσα από το αρχαίο δράμα (Βίντεο)