To βιβλίο του με τίτλο «50 Χρόνια Τηλεόραση» δώρισε στον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, ο συγγραφέας Κώστας Μαντάς.
Συνοδευόμενος από τον εκδότη Δημήτρη Φύκιρη (εκδόσεις «ΚΟΥΡΟΣ») και τη συγγραφέα – υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Σταυρούλα Βενιέρη, ο συγγραφέας επισκέφθηκε τον δήμαρχο και του δώρισε το βιβλίο του.
Ο Κώστας Μαντάς είναι καλλιτεχνικός υπεύθυνος της ομάδας «Φίλων Κινηματογράφου Κηφισιάς», η οποία σε συνεργασία με την Ανθοκομική Έκθεση διοργανώνουν πετυχημένες βραδιές κινηματογράφου. Επί δεκαετίες εργάστηκε στην Κρατική Τηλεόραση και ως προϊστάμενος στο Τεχνικό Τμήμα Ειδήσεων.
Στο έργο του μεταφέρει πολλές ιστορικές στιγμές και σημαντικά γεγονότα που κάλυψε κατά τη διάρκεια της πορείας του.
Ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε τον κ. Μαντά για την προσφορά του βιβλίου και την αναφορά που έκανε στον Δήμο Κηφισιάς ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώτη συγγραφική του προσπάθεια.
Διαβάστε: Παρουσίαση του βιβλίου της Β. Πιτούλη «Η Σμύρνη δακρύζει… η Αρμενία θυμάται…»