Πρωτιά στο μήκος για τον αθλητή του ΑΟ Κηφισιάς και στο ύψος για την αθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης
Mε τις μεγάλες επιδόσεις να απουσιάζουν, πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στις 12 και 13 Φεβρουαρίου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω του Covid-19 και σε αυτή οι σύλλογοι των βορείων προαστίων πανηγύρισαν συνολικά πέντε μετάλλια.
Χρυσό μετάλλιο στο μήκος ανδρών κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς με άλμα στα 8,00 μ. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε στο άλμα εις ύψος γυναικών η αθλήτρια του Α.Ο. Φιλοθέης Ιωάννα Ζάκκα με άλμα στο 1,85 μ., ενώ στο ίδιο αγώνισμα την 3η θέση κατέκτησε η άλτρια του Γ.Σ. Κηφισιάς Ελευθερία Χριστογεώργου με άλμα στο 1,83 μ.
Στο άλμα επί κοντώ η Ολυμπιονίκης μας και αθλήτρια του Α.Ο. Φιλοθέης Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στο 4,61 μ. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια φάνηκε επηρεασμένη από τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, όμως έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για μεγάλα άλματα στο άμεσο μέλλον. Χάλκινο μετάλλιο στο πένταθλο γυναικών κατέκτησε η αθλήτρια του Γ.Σ. Κηφισιάς Ελεονόρα Τσόγκα με 2.975 βαθμούς.
Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο άλμα εις ύψος γυναικών η Τατιάνα Γκούσιν (Γ.Σ. Κηφισιάς) με άλμα στο 1,81 μ. και στα 1.500 μέτρα ανδρών ο Σέργιος Διακοστεφανής (Γ.Σ. Αμαρουσίου) με επίδοση 3’58’’36 καταλαμβάνοντας και οι δύο την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου άρεσε η εικόνα του άδειου σταδίου»
Ο Μίλτος Τεντόγλου του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου τόνισε στην επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ: «Δεν είχα όρεξη σήμερα σ.σ., δεν μου άρεσε η εικόνα του άδειου σταδίου κι έτσι δεν μπόρεσα να πετύχω αυτό που θα ήθελα. Έκανα ένα άλμα στα 8,00 μ. και οι άλλες προσπάθειες ήταν άκυρες. Παρόλα αυτά είμαι καλά και πιστεύω πως στους αγώνες που ακολουθούν θα βγουν καλύτερα άλματα. Ο τελευταίος μου αγώνας πριν το Ευρωπαϊκό θα γίνει στη Μαδρίτη στις 24 Φεβρουαρίου».