Για την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου ορίστηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων του ΖΑΟΝ. Στην εκδήλωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ζηρινείου Αθλητικού Ομίλου Νέων (ΖΑΟΝ) Κηφισιάς σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τα πενήντα χρόνια του Συλλόγου την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 8 το βράδυ, στο κέντρο «ΣΤΕΚΙ» (λεωφ. Κύμης 157 & Σκουφά 30).
Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στα αθλούμενα νιάτα του ΖΑΟΝ και στο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Για προσκλήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Σύλλογο στο 210-8010975 ή με τον κ. Σταύρο Αρώνη στο τηλέφωνο 6974792700 και την κα Φραγκοπανάγου στο τηλέφωνο 6980577520».
Ημερολόγιο για το 2013
Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του ΖΑΟΝ για το 2013. Είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια προσφοράς του συλλόγου στο βόλεϊ και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό. Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το ημερολόγιο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στο 210-8010975 ή με τον κ. Σταύρο Αρώνη στο τηλέφωνο 6974792700 και την κα Φραγκοπανάγου στο τηλέφωνο 6980577520.
Ανακοίνωση για τον Νίκο Σαμαρά
Το Δ.Σ. του ΖΑΟΝ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η οικογένεια του Βόλεϊ απώλεσε ένα σημαντικό στέλεχός της.
Το Νίκο Σαμαρά, έναν αθλητή που τίμησε το άθλημα όσο λίγοι.
Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς την οδύνη των ανθρώπων της ελληνικής πετοσφαίρισης στο άκουσμα μιας τόσο θλιβερής είδησης.
Το ήθος, η αγωνιστικότητα, η αγάπη και το πάθος του για το βόλλεϋ είναι εκείνα που θα τον κάνουν αξέχαστο σε όλους εμάς.
Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του και τους οικείους του.
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΖΑΟΝ Κηφισιάς».





































































































