Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Ηλυσιακού με 1-3 σημείωσε η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στο ποδόσφαιρο. Με αυτή την επιτυχία η ΑΕ Κηφισιάς βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς έχοντας 5 νίκες και 3 ήττες.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33ο λεπτό με τέρμα του Πουλάκου. Με το 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Κηφισιάς ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι «Κηφισιώτες» ισοφάρισαν στο 56ολεπτό του αγώνα με γκολ του Γεωργιάδη. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Χαϊκάλης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Οσμανάϊ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Χατζηγιαννάκος, Μπίρης, Συριόπουλος, Μέξης, Αμανατίδης, Φλέγγας, Σαμπανάι, Ξαγοράρης, Θανόπουλος, Πουλάκος
ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Μουσταφίδης, Έσλερ, Γεωργίου, Καραδέμητρος, Τεγούσης, Γεωργιάδης, Παληαρούτας (82′ Παπάζογλου), Γκέζος (70′ Οσμανάι), Χαϊκάλης