Τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση της 5ης θέσης στη Volley League, που δίνει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», θέλει να κατακτήσει ο ΑΟΠ Κηφισιάς απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play off (θέσεις 5-7) που θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21:00.
Η Κηφισιά μετά την ήττα στην πρεμιέρα των play off από τον Άθλο εκτός έδρας με 3-0 σετ (25-18, 25-14, 25-23) απέκτησε «συγκάτοικο» στην 5η θέση την ομάδα της Ορεστιάδας με 16 βαθμούς, ενώ ο Πήγασος με ένα παιχνίδι λιγότερο έχει 13 βαθμούς.
Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο, το οποίο πέρα από πολλά και απαιτητικά παιχνίδια, είχαν προβλήματα τραυματισμών αλλά και ιώσεων. Έτσι, αν έρθει καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1 σετ) απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Πολίχνης, θα αποτελέσει «βάλσαμο» ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.
Την ίδια στιγμή οι διακρίσεις για την Κηφισιά συνεχίστηκαν, καθώς πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής (τελευταία της κανονικής περιόδου) αναδείχθηκε ο Ρικάρντο, για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άθλο στο Ζηρίνειο στις 2 Μαρτίου.