Λίγες ώρες έμειναν για τον πρώτο εντός συνόρων επίσημο αγώνα της Κηφισιάς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς το Σάββατο 26 Οκτωβρίου (16.00) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για την έναρξη της Volley League. Μια ασφαλώς πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στους πρωταθλητές «ερυθρόλευκους» που μάλιστα προέρχονται από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League με σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διοργάνωση.
Στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας, ο ΑΟΠΚ φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ζηρίνειο την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.
Οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ (25-20, 25-20, 27-25) ενώ μετά από συνεννόηση των δύο προπονητών διεξήχθη και 4ο σετ το οποίο κατέκτησαν επίσης οι «πράσινοι» με 15-11. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Χριστοφιδέλης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του λίγα εικοσιτετράωρα πριν το πρώτο σερβίς απέναντι στον Ολυμπιακό, με την Κηφισιά, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη βουλγαρική Μπουργκάς, να εστιάζει πλέον την προσοχή της αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις.
Τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός του ΑΟΠ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της Volley League τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός της ανδρικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.
Το «παρών» εκτός από τον ισχυρό άνδρα των «κυανόλευκων» Γιώργο Παπαδόπουλο έδωσαν ο περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθήνας και πρώην δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς Γιώργος Κασναφέρης, τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας Νίκος Αναγνώστου, Πάνος Παπαδάκος και Χρήστος Δημητρουλάκος καθώς και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Το αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Ιωάννης ο οποίος ευχήθηκε κάθε
επιτυχία μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Ευχές για πολλές επιτυχίες και υγεία έδωσαν ο Νίκος Χιωτάκης και ο Γιώργος Κασναφέρης, με τον δεύτερο να μεταφέρει και τις ευχές του δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στη συνέχεια οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης με καλό φαγητό από το catering Athene.