Οι εκδόσεις ΠΛΗΘΩΡΑ σάς προσκαλούν στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κηφισιάς (Δημαρχείο Κηφισιάς, Αίθουσα “Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος”, Διονύσου & Μυρσίνης 2), την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19.00, στην παρουσίαση του βιβλίου «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» του Αναστασίου Δημοσχάκη.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ιωάννης Αμανατίδης, υφυπουργός Εξωτερικών, ο Σωτήριος Ρίζος, πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και νυν διευθυντής του Νομικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας κι η Μήνα Καραμήτρου, δημοσιογράφος.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.
Το εν λόγω βιβλίο «Από τον Έβρο… Στην Κατεχάκη» περιγράφει τους σημαντικότερους σταθμούς μίας πορείας ζωής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, που ξεκίνησε από ένα ακριτικό χωριό του Έβρου και κατέληξε στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Με πρόθεση να αποτελέσει το βιβλίο χρήσιμο ανάγνωσμα για τους νεότερους, ο συγγραφέας περιγράφει τη διαχείριση κρίσιμων περιστατικών, αναπτύσσοντας παράλληλα άγνωστες μέχρι τώρα ανθρώπινες ιστορίες, καθώς και συναντήσεις καθ’ όλη την περίοδο της μεταπολίτευσης με πολιτικούς ηγέτες της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δίνονται αποκλειστικά σε φιλανθρωπικό σκοπό και τόσο ο εκδότης όσο και ο συγγραφέας δεν έχουν καμία οικονομική απολαβή. Η είσοδος είναι ελεύθερη.