Σήκωσαν «μανίκια» οι παίκτες του ΑΟΠ Κηφισιάς, καθώς τη Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκίνησε στο Ζηρίνειο η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2026-2027.
Η φετινή αγωνιστική περίοδος έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα, καθώς συμπληρώνει 20 συνεχόμενες παρουσίες στη Novibet Volley League, με τον σύλλογο να θέτει ως στόχο τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Σε σχετική ανάρτηση, ο ΑΟΠ Κηφισιάς ανέφερε τα εξής:
«Με διάθεση για δουλειά και υψηλούς στόχους, ο ΑΟΠ Κηφισιάς άρχισε στο Ζηρίνειο, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Μία ιδιαίτερη χρονιά για την ομάδα των βορείων προαστίων, καθώς συμπληρώνει 20 συνεχόμενες παρουσίες στη Novibet Volley League. Δύο δεκαετίες γεμάτες προκλήσεις, σημαντικές στιγμές και μεγάλες εμπειρίες, που έχουν εδραιώσει την Κηφισιά ανάμεσα στις σταθερές δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ.
Στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν, τους νέους και τους παλιούς αθλητές καλωσόρισε ο γενικός αρχηγός, Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες, στη συνέχεια υπογράμμισε: «Η φετινή αγωνιστική περίοδος αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική καθώς το επίπεδο του πρωταθλήματος θα είναι εξαιρετικά υψηλό. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία ισχυρή ομάδα η οποία θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας κάθε μέρα, όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια»
Η δουλειά στο γήπεδο ξεκίνησε υπό τις οδηγίες των συνεργατών του προπονητή Νίκου Ζαλμά, Νίκου Κρέτση και Χρήστου Δημητρουλάκου, σηματοδοτώντας την ουσιαστική έναρξη της προετοιμασίας της Κηφισιάς για τη νέα σεζόν.







































































































