Δυο μοναδικές σε κάλλος φωτογραφίες δημοσίευσε στο διαδικτυακό της λογαριασμό στο instagram, η Apartment Pictures, δίνοντας πληροφορίες για τον νέο ρόλο έκπληξη της Angelina Jolie.
Η σταρ του Χόλιγουντ θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη την Ελληνίδα Ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας. Και αν κρίνουμε από το φωτογραφικό υλικό, που είδε το φως της δημοσιότητας, οι εικόνες συγκινούν.
The first two images of Angelina Jolie as famed diva Maria Callas in Pablo Larrain‘s upcoming biopic ‘Maria’ have been revealed:https://t.co/2XPDlQCvXq
— The Hollywood Reporter (@THR) October 10, 2023
Στη μία φωτό η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φοράει τεραστια γυαλιά και στην άλλη, έχοντας θλιμμένο βλέμμα βλέπει έξω από το παράθυρο.
Η «Μαρία», σύμφωνα με πληροφορίες των Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970.
Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Pablo Larraín, γνωστός και για τις προηγούμενες βιογραφίες του, «Jackie» και «Spencer».
Δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν, πως τα γυρίσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει, θα έχουν διάρκεια 8 εβδομάδων και θα γίνουν σε Ελλάδα, Παρίσι, Βουδαπέστη και Μιλάνο.
Σε δήλωσή του o επιτυχημένος σκηνοθέτης αναφέρει: «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την παραγωγή της “Maria”, η οποία ελπίζω να φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Steven Knight, το έργο ολόκληρου του καστ και του συνεργείου, και, ειδικά, τη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα»
Η Jolie συνοδεύεται από ένα καταπληκτικό καστ που περιλαμβάνει τους Pierfrancesco Favino, Kodi Smit-McPhee, Alba Rohrwacher και Valeria Golino.