Συνάντηση με τον διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη είχε πριν λίγα εικοσιτετράωρα ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημιουργία» Παναγιώτης Ιωάννου. Κορυφαίο θέμα της συνάντησης ήταν τα έργα στο Ηλιακό Χωριό και συγκεκριμένα το δίκτυο αγωγών ακαθάρτων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναγιώτη Ιωάννου:
«Αξιοποιώντας κάθε γνωριμία για μέγιστη προσφορά με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το Δήμο μας ,επισκέφτηκα τον ξεχωριστό Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη για να του εκφράσω τις ευχαριστίες μου για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για το Δήμο μας.
Συζητήσαμε για τις εργασίες που υλοποιούνται στο Ηλιακό χωριό και την οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος στο δίκτυο ακαθάρτων του Ηλιακού Χωριού με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβαση μεταξύ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) και της ΕΥΔΑΠ, η οποία προβλέπει την επέκταση – ανακατασκευή του υπάρχοντος δικτύου ακαθάρτων του Ηλιακού Χωριού από την ΕΥΔΑΠ χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των ιδιοκτητών .
Ήταν ένα πρόβλημα πολλών ετών που απασχολούσε χρόνια τους κατοίκους . Σύντομα όπως συζητήσαμε ακόμα μια θετική έκπληξη για τους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού …».