Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας προς όλους τους πολίτες απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος κάλεσε σε κοινή εκδήλωση τιμής της Εθνικής επετείου με την ύψωση της ελληνικής σημαίας και ραντεβού για να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου.
Στο μήνυμά του αναφέρει:
«Τις δύσκολες αυτές ώρες που βιώνει ο τόπος μας αλλά κ παγκόσμια όλος ο κόσμος, ο εορτασμός της εθνικής επετείου μας της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μας βρίσκει όλους σε μια δύσκολη ιστορική συγκυρία. Δεν ξεχνάμε λεπτό όμως τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, που έδωσαν το αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας μας.
Σας καλώ κ σας ζήτω να υψώσουμε όλοι μαζί το ιερό σύμβολο του έθνους μας την Ελληνική μας σημαία από το μπαλκόνι μας ο καθενός ξεχωριστά και στις 12.00 ώρα όλοι μαζί με θάρρος κ πυγμή να τραγουδήσουμε τον εθνικό μας ύμνο ως ένδειξη σεβασμού στους ήρωες του 1821 αλλά κ στους ήρωες του σήμερα του 2020 που παλεύουν καθημερινά να προστατεύσουν τους συνανθρώπους τους αλλά κ ολόκληρη την κοινωνία μας.
Με πίστη κ ελπίδα θα ξεπεράσουμε γρήγορα κ αυτή τη δυσκολία.
Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας!»