Με την ταινία «Τα Δάκρυα του Βουνού» του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου, παραγωγής 2018, συνεχίζει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) τις προβολές της.
Η συγκεκριμένη προβολή πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός». Η Οδύσσεια μιας συντροφιάς μαστόρων πέτρας στις αρχές του πολυτάραχου 20ου αιώνα. Μακριά από τον τόπο τους, κυνηγημένοι, αποκλεισμένοι από πολέμους και συγκρούσεις, αργά ή γρήγορα θα χαθούν ένας – ένας και μόνο ο πρωτομάστορας, σαν άλλος Οδυσσέας, θα συνεχίσει την περιπλάνησή του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κινηματογραφική Λέσχη θα παρουσιάσει έργο του διακεκριμένου σκηνοθέτη, ο οποίος κάθε φορά που του ζητείται ανταποκρίνεται με χαρά στο κάλεσμα της. Υπενθυμίζεται ότι και η περσινή κινηματογραφική χρονιά, είχε ξεκινήσει με την προβολή της ταινίας του «Της πατρίδας μου η Σημαία…», σε μια όμορφη και ζεστή προβολή, όπου είχε παραβρεθεί ο ίδιος, καθώς και ο συνθέτης της μουσικής της, Πλάτων Ανδριτσάκης.
Σκηνοθεσία – Σενάριο: Στέλιος Χαραλαμπόπουλος
Φωτογραφία: Δημήτρης Κορδέλας
Μοντάζ: Πιέτρο Ράντιν
Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γεωργόπουλος, Σπύρος Ζαμπέλης, Αργύρης Κόγκας, Σπύρος Φωτίου
Διάρκεια: 111΄
Η είσοδος είναι ελεύθερη.