Στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της κυρίας Άννας Πετράκη «Ζωή σε 9/8», που διοργανώθηκε από το ΠΕΑΠ σε συνεργασία με τις Εκδόσεις «Κάκτος» στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.
«Η κυρία Άννα Πετράκη, εκπαιδευτικός στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης, κοσμεί αναμφισβήτητα την εκπαιδευτική μας κοινότητα και την τοπική μας κοινωνία. Και ως εξαίρετη εκπαιδευτικός, που είναι πάντα κοντά στους μαθητές της, αλλά και ως ποιήτρια,δημιουργός με ευαισθησίες που ξετυλίγονται σε κάθε ποιητική φράση.
Με χαρά αποδέχθηκα τη πρόσκληση να χαιρετίσω την υπέροχη εκδήλωση παρουσίασης της ποιητικής της συλλογής στο Πνευματικό Κέντρο Πεύκης στην κατάμεστη από φίλους, συναδέλφουςκαι μαθητές, αίθουσα ‘Μανόλης Αναγνωστάκης’. Πολλά συγχαρητήρια και καλοτάξιδο το νέο βιβλίο!», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος.