Σε Τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.5η αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2021
2. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών της Ζ’ κατανομής 2021, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)»
3. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών της Η’ κατανομής 2021, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)»
4. Έγκριση ή μη δωρεάς ασθενοφόρου προς την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων
5. Μετατροπή ασθενοφόρου οχήματος σε όχημα μεταφοράς προσωπικού
6. Έγκριση ή μη ορισμού επιτροπής διαπίστωσης βλαβών του έργου «Ανάπλαση της πλατείας Ηρώων Αμαρουσίου με βιοκλιματικό σχεδιασμό», σύμφωνα με το άρθρο 157 του Ν. 4412/16
7. Έγκριση ή μη της διενέργειας αναγκαστικών εκταφών μετά την λήξη της τριετίας σε ατομικούς τάφους τριετούς χρήσης
8. Έγκριση ή μη της συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου στην διοργάνωση της 59ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής
9. Έγκριση ή μη της αλλαγής χώρου διεξαγωγής της Μουσικής Συναυλίας με τον Γιάννη Ζουγανέλη
10. Ορισμός εκπροσώπου (τακτικού και αναπληρωματικού μέλους) του Δήμου Αμαρουσίου, στο Διοικητικό Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.)
11. Συμβιβαστικός καθορισμός τιμής μονάδος αποζημίωσης με δικαιούχο το Δήμο Αμαρουσίου από μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα για την ιδιοκτησία με κ.α. 0408014 στο Ο.Τ. 1173, της περιοχής «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα» του Δήμου Αμαρουσίου. (υπόθεση ΚΛΑΠΑΚΗ)