Αυτοψία στην περιοχή της Νέας Λέσβου όπου εκτελούνται εργασίες αποψίλωσης και κοπής επικίνδυνων κλαδιών σε πευκόφυτα σημεία και δρόμους πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τετάρτη 13 Ιουλίου.
Ο δήμαρχος συνοδευόταν από τους αρμόδιους αντιδημάρχους Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη και Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη. Παρούσες στις εργασίες ήταν κα δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, οι οποίες συνεπικουρούν πάντα το έργο των υπηρεσιών Πρασίνου, Καθαριότητας ειδικά στις περιοχές υψηλού κινδύνου κατά την κατά την αντιπυρική περίοδο.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Θ. Αμπατζόγλου, καθημερινά σε όλες τις γειτονιές λαμβάνουν χώρα ειδικές εργασίες για την προστασία της πόλης από τα φαινόμενα εμφάνισης πυρκαγιών, ένα θέμα, όμως, στο οποίο, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «και οι κάτοικοι πρέπει να συμβάλουν ουσιαστικά από τη στιγμή που είναι υπεύθυνοι για την αποψίλωση και καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους».
Διαβάστε επίσης: Θ. Αμπατζόγλου: «Όχι νέα διχοτόμηση του Αμαρουσίου από την διάνοιξη της Λ. Κύμης»