Ο ΑΣΕ Δούκα και το Αθλητικό Κέντρο Δαΐς συνεργάστηκαν άψογα με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για τη διεξαγωγή του 3ου τελικού Super Cup, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και ειδικής διαχείρισης πήραν άριστα, με το Δαΐς να είναι κατάμεστο και τους φίλους του αθλήματος να δημιουργούν μια πολύ όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση, αλλά και θρίλερ για γερά νεύρα, το οποίο βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να σηκώνουν το τρόπαιο, επικρατώντας επί των «κιτρινόμαυρων» με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης!
Ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας παραχώρησε το γήπεδο προκειμένου να φιλοξενηθεί ο τελικός σε ένα γήπεδο «στολίδι» για το ελληνικό χάντμπολ και όχι μόνο. Μάλιστα, στο φινάλε του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντη, για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα!
Τον τελικό του Super Cup παρακολούθησαν τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΣΕΔ, τα μέλη του τμήματος χάντμπολ του ΑΣΕΔ καθώς και στελέχη του Οργανισμού.
Στο Δαΐς βρέθηκε και ο αναπλ. υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης για να παρακολουθήσει τη «μονομαχία» της πρωταθλήτριας και του κυπελλούχου Ελλάδος.