Τον μαχητικό Μανδραϊκό αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για νίκη, καθώς θέλουν να απομακρυνθούν από την «επικίνδυνη ζώνη» του υπο-βιβασμού, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους. Από την άλλη μεριά, το Μαρούσι θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει στην κορυφή της κατηγορίας και να κάνει ακόμα ένα σημαντικό «βήμα» για την άνοδο στην Α2.
Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τους «κιτρινόμαυρους», όμως το καθοριστικό που θα κρί-νει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο είναι της επόμε-νης αγωνιστικής απέναντι στον Πανερυθραϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Αυτή τη στιγμή της δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας πόντους (Μαρούσι 33 – Πανερυθραϊκός 32) και σε περίπτωση νίκης, οι παίκτες του κόουτς Σκαραφίγκα θα «πατήσουν» με το ένα πόδι στην Α2.
Άνετη νίκη με Μελίσσια
Την προηγούμενη αγωνιστική το μαρούσι σε εξ αναβολής παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά κέρδισε τον ΚΑΟ μελισσίων με 81 – 66. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν τον έλεγχο και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν μπροστά με 52 – 24 μετατρέποντας το δεύτερο ημίχρονο σε «τυπική διαδικασία». Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη «ανέβασαν στροφές» και «ροκάνισαν» τη διαφορά, χωρίς όμως να απειλήσουν το Μαρούσι σε κανένα σημείο του αγώνα. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ο οποίος σημείωσε 23 πόντους με 7 τρίποντα! Για την ομάδα των μελισσίων κορυφαίος σε απόδοση ήταν ο Οικονομόπουλος, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο ΚΑΟ μελισσίων την Κυριακή στις 18:00 θα παίξει στον Πειραιά απέναντι στον Εθνικό.
Μαρούσι (Σκαραφίγκας): Γιαννόπουλος, Λάππας 11 (2), Λιούνης, Ξύδας 12 (2), Σουρλής, Γκαγκαλούδης 23 (7), Κανέλλης 6 (2), Μπακέας Γ. 12 (4), Σπηλιόπουλος 2, Πλουτέτσκι, Παπαγεωργόπουλος 12, Δούκας 3.
Μελίσσια (Δάγλας): Κυπαρίσης 5 (1), Στεργίου 3 (1), Κρανιάς, Οικονομόπουλος 19 (4), Χατζόπουλος, Τοπάλι 6, Παπαφλωράτος, Ζήρος 2, Καραβανάς 10, Βασιλακάκης 7, Καραχάλιος 14 (1), Σιδέρης.